FOTO Žene iz Donje Dubrave skupljale priloge za bolesnog Luku Dokića

U kavani Opera u Donjoj Dubravi održana je izvještajna godišnja skupština Udruge žena Donja Dubrava. Podneseni su izvještaji o proteklom razdoblju za 2016. godinu o financijskom poslovanju, aktivnosti po odborima te plan za 2017. godinu. Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena.

Njihovoj članici Veri Štefić predsjednica Bernarda Miser uručila je priznanje za dugogodišnji rad u udruzi. Uz predstavnike ostalih općinskih udruga, skupštini je bio prisutan načelnik Općine Donja Dubrava Dražen Miser koji je pohvalio njihov rad.

Na kraju rada skupštine organizirana je humanitarna akcija prikupljanja sredstava dobrovoljnim prilogom za Luku Dokića, sina njihove sumještanke Bojane Markušić. Luka ima 16 godina s dijagnozom psihomotorne retardacije, a sada je obolio i od dijabetesa.

Potrebni su mu posebni senzori koje nabavljaju iz EU, a HZZO ih ne pokriva. Prikupljena sredstva u iznosu od 2500 kuna predat će obitelji.

Poslije skupštine družile su se uz glazbu i na taj način obilježile nadolazeći 8. ožujak – Međunarodni dan žena. – Svim ženama sretan Dan žena! – poruka je donjodubravskih žena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije