FOTO Maskirani mališani DV ‘Bambi’ u posjetu Međimurskoj županiji

Dječji osmijeh, pjesma i ples orio se u jutarnjim satima fašničkog dana hodnicima Međimurske županije. Naime povodom maškara, 26 mališana iz Dječjeg vrtića ‘Bambi’ uz pratnju svojih odgajateljica Ivane Pečarko, Riane Tkalčec i asistentice Katarine Radojčić tradicionalno je stiglo u posjet svojoj županiji kako bi se malo podružili, zabavili, ali i naučili nešto novo.

Uz izvedbu nekoliko prigodnih pjesama, posebice tematike maškara, male Međimurke i Međimurci iz skupine ‘Mravići’ uljepšali su dan djelatnicima Županije, a u ime Međimurske županije posebno ih je pozdravila voditeljica Odsjeka za obrazovanje, kulturu i sport dr.sc. Blaženka Novak, prof.

Mali Mravići iskoristili su priliku da se uz pjesmu, ples i recitaciju, ujedno i malo pohvale, kako su upravo oni ove godine sa svojim sjajnim maskama bili sudionici Dječje maškarane povorke u Opatiji u maski ‘KIKI klaunić’ koju su sami izradili te i ovom prigodom prezentirali prilikom svojeg veselog posjeta. Ovogodišnje maškarano druženje završilo je sokićima, slatkišima i nezaobilaznom zajedničkom fotografijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije