FOTO Klapa Intrade i Četiri tenora oduševili varaždinsku publiku

Tomislav Bralić i klapa Intrade povodom Valentinova po četvrti put su došli u Varaždin te su u subotu, 11. veljače, za sve svoje fanove, a posebno one zaljubljene, zapjevali u Areni, a kao gosti su im se pridružila i izvrsna Četiri tenora – Marko Pecotić, Marko Škugor, Vladimir Garić te Đani Stipaničev.

U ispunjenoj varaždinskoj Areni, Zadrani su napravili pravi spektakl sa svojim hitovima, prigodnima uz dan zaljubljenih, poput ‘Ne mogu te prestat jubit’, ‘Zalutali pogled’, ‘Zora bila’, ‘Croatio iz duše te jubim’, ali i njihovom najnovijom pjesmom ‘Lipe oči’.

Svaki koncert Tomislava Bralića i klape Intrade jedinstvena je sinergija dalmatinske pisme i izvrsne atmosfere zbog koje su im fanovi već 32 godine vjerni, a pravi dokaz bio je i ovaj varaždinski koncert. Domaćim standardima, talijanskim kanconama i arijama koncert su dodatno začinila Četiri tenora.

Ova glazbena družina posjetiteljima je priuštila večer ispunjenu prijateljskom atmosferom, pjesmom, plesom i osmijesima te napravila uspomenu koja im je, unatoč zimskim minusima, zagrijala srca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije