FOTO Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća

Mažoretkinje Nedelišća su po drugi puta obilježile kraj godine božićno-novogodišnjim programom ‘Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća’ koji je održan u petak, 30. prosinca 2016. u prepunoj dvorani OŠ Nedelišće.

U programu su nastupili svi sastavi Mažoretkinja Nedelišća koji broje preko stotinu djevojčica i djevojaka, od najmlađeg mažoret vrtića, dječjeg sastava, mlađih kadetkinja, starijih kadetkinja, pa do novog sastava juniorki i nezaobilaznih seniorki.

Glazbeni doprinos su dali i prijatelji iz Godbe na pihala Središča ob Dravi koji su pratili seniorke u jednoj koreografiji, ali odsvirali i samostalno nekoliko skladbi. Na kraju programa su trenerice Vedrana Radmanić, Ivana Hajdinjak, Blanka Šipek, Kristina Bacinger, Petra Mesarić, Lucija Novak i Ida Topolnjak izvele koreografiju s kišobranima te tako prizvale Djeda Božićnjaka koji je darivao mažoretkinje.

Program je vodila dopredsjednica Udruge Lidija Branilović, a tijekom programa su uručena priznanja najuzornijim mažoretkinjama koje su bile na gotovo svim nastupima, treninzima i volontirale kad je to bilo potrebno: Barbari Pleh, Ivani Hajdinjak, Luciji Novak, Berti Bregović i Aleksandri Toplek.

Goste su pozdravili Elizabeta Mikelj, predsjednica Mažoret saveza Hrvatske i Darko Dania, načelnik Općine Nedelišće pod čijim pokroviteljstvom je i organiziran program.

Nedelišćanke su programom završile svoju najuspješniju, šesnaestu po redu, plesnu godinu u kojoj su zabilježile preko 50 nastupa, promovirale svoj kraj diljem Hrvatske i šire, osvojile nekoliko medalja na Državnom prvenstvu mažoretkinja, plesale ispod Eiffelovog tornja na prvoj plesnoj turneji u Francuskoj te nanizale još mnogo dragih uspomena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije