Dođite na ‘Plesnu čaroliju Mažoretkinja Nedelišća’!

Mažoretkinje Nedelišća pozivaju vas na božićno-novogodišnji program ‘Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća’ koja će se ove godine održati po drugi puta u petak, 30. prosinca 2016. s početkom u 18 sati u dvorani OŠ Nedelišće.

U programu će sudjelovati svi sastavi Mažoretkinja Nedelišća, od najslađeg mažoret vrtića, dječjeg sastava, mlađih kadetkinja, starijih kadetkinja, pa do novog sastava juniorki i nezaobilaznih seniorki.

Posjetitelje očekuju brojne rasplesane koreografije, a program će posjetiti i najpopularniji lik ovih čarobnih blagdanskih dana. U goste mažoretkinjama dolazi i Godba na pihala Središče ob Dravi koja će zasvirati nekoliko popularnih melodija.

Nedelišćanke ovim programom završavaju svoju nauspješniju, šesnaestu po redu, plesnu godinu u kojoj su zabilježile preko 50 nastupa, promovirale svoj kraj diljem Hrvatske i šire, osvojile nekoliko medalja na Državnom prvenstvu mažoretkinja, plesale ispod Eiffelovog tornja na prvoj plesnoj turneji u Francuskoj te u životopisu nanizale još mnogo iskustva, postignuća i dragih uspomena.

Budite dio ‘Plesne čarolije Mažoretkinja Nedelišća’ i obilježite s njima kraj najuspješnije plesne godine!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije