Suluda vožnja po zaleđenoj Dravi: ‘Nadobudnom’ vozaču stiže uplatnica

U subotu smo pisali kako je u petak, 13. siječnja oko 13 sati Stanica HGSS Čakovec dobila dojavu o potrebi izvlačenja osobnog vozila iz zaleđene Drave koje je u nju propalo nakon nepromišljene vožnje onog koji je vozilom upravljao.

>>> FOTO: Vozili po zamrznutoj Dravi, morali ih spašavati HGSS-ovci
>>> VIDEO: HGSS izvukao Nivu iz Drave: ‘A da je umjesto Lade tijelo klinca?

Podsjetit ćemo kako su na spašavanje vozila krenula četiri člana Stanice HGSS kojima je izvlačenju Lade Nive iz zaleđene Drave otežalo snježno nevrijeme. Vozilo je izvučeno i vidno dosta oštećeno.

– Sreća je bila da nitko iz vozila nije bio ozlijeđen, a ovo je još jedno upozorenje da je bilo kakva ‘zabava’ na zaleđenim površinama veoma opasna – bila je poruka Službe.

Na naš upit, da li je Služba dužna izaći na intervenciju kada su takve ‘zabave’ u pitanju, rečeno nam je da su dužni kao i ostale službe kada su u pitanju ljudski životi i imovina.

U ovom slučaju se, zbog nečije sulude ideje, troškovi se naplaćuju po cjeniku HGSS-a. – Ovakvo ponašanje, kao u ostalom i u sličnim slučajevima, je neprihvatljivo i molimo razumne da takvima i ostanu – današnja je poruka HGSS.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije