Blagoslov djelatnika i prostorija u Policijskoj upravi međimurskoj

U četvrtak, 13. siječnja kapelan policijske kapelanije ‘Sveti Franjo Asiški’, za područje Policijske uprave međimurske, vlč. Ivica Horvat, blagoslovio je djelatnike i radne prostorije Policijske uprave međimurske.

Blagoslovu je uz tridesetak policijskih službenika i ostalih zaposlenika prisustvovao zamjenik načelnik Policijske uprave, Danijel Mikulić, sa suradnicima.

Nakon što je sve prisutne podsjetio kako blagdan Božića označava najveći događaj koji se dogodio na zemlji, rođenje Isusa Krista, vlč. Ivica Horvat u svom se obraćanju osvrnuo na riječi apostola Pavla pozivajući djelatnike Policijske uprave međimurske da jedni drugima budu blagoslov.

– Smisao ovog blagoslova je činiti dobro svakome. Savjesno i odgovorno obavljati svoj posao, a to ne ide bez teškoća. U odnosu na druga zvanja policija je usmjerena prema bližnjima.

Oni imaju poseban, odgovoran i častan zadatak osigurati sigurnost građana, onemogućiti ono što bi moglo narušiti mir u narodu. I nemojte se štedjeti kad je u pitanju dobro bližnjega. Samo tako bit ćete blagoslov jedni drugima i svome narodu – naglasio je vlč. Ivica Horvat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije