Feštetići, Cifrasti i Slastičarke u RTL-ovom kvizu ‘Pet na pet’

Jedan od najpopularnijih kvizova ‘Pet na pet’ i dalje zabavlja gledatelje i predstavlja kandidate koji nas nasmijavaju i oduševljavaju svojim odgovorima i pozitivnim timskim duhom. Voditelj je popularni Davor Dretar Drele koji je uvijek dobre volje i daje posebnu dozu zabave.

Gledatelji RTL-ovog kviza ovih su dana više bili prikovani uz emisiju Pet na pet. Osnovni razlog je u tome što su njome prodefilirale tri međimurske ekipe. Bile su to Slastičarke (Ivanka Fabić, Andrijana Plačko Cenko, Bojana Petrić, Ana Lukša i Renata Tišler Režek) iz Donjeg Vidovca, ekipa Cifrasti (Tamara Strahija, Krešo Gavran, Emina Zrna, Ines Gavran i Željko Strahija) iz Hodošana i Feštetići (Saša i Jasna Rakić, Zoran Tomašić, Jasmina Borko Horvat i Miroslava Novak) iz Pribislavca.

Kako su prošli? Kako koji, rekli bi. Došli smo u kontakt s ekipom Feštetića koji su nam na pitanje odgovorili: – Prva emisija je bila uspješna. Uzeli smo brzu lovu i osvojili 7.500 kuna, a za drugu epizodu ne smijemo još ništa govoriti jer nas veže ugovor – rekla nam je Miroslava Novak, inicijatorica okupljanja.

– Okupili smo se sasvim slučajno. Ja sam pitala na FB-u tko bi htio sa mnom na kviz. I odmah su mi se javili bračni par Jasna i Saša, Zoran i Jasmina. Okupili smo se kod mene i ispunili prijavu – ispričala je Miroslava i dodala kako oko naziva ekipe nije bilo problema jer su svi iz Pribislavca i pošto imaju divan dvorac ime je palo – Feštetici, a došli su na ideju da bi mogli biti u kostimima iz tog doba.

Izgledaju fenomenalno zar ne?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije