Mislio da je šala: Poklon bon od 10.000 kuna ide u Međimurje

Dobar dan, jesam li dobila gospodina Bogdana? Čitate li 24sata? Jeste li možda u zadnje vrijeme igrali neku nagradnu igru? Osvojili ste poklon bon od 10.000 kuna, rekla je Ecija Ivušić.

Poznata voditeljica u ponedjeljak poslijepodne u prostorijama redakcije 24sata izvlačila je dobitnike u nagradnoj igri “Igraj uz 24sata”. Poklon bon vrijedan 10.000 kuna osvojio je Saša Bogdan (27) iz Selnice.

Lijepa voditeljica odmah je nazvala našeg sretnog dobitnika i čestitala mu na osvojenoj nagradi, javljaju 24sata. Izvlačenje se uživo moglo pratiti na Facebook stranici “24sata video”.

– Nisam još razmišljao na što ću potrošiti nagradu. Uvijek igram sve nagradne igre u 24sata, a ovo mi je prvi dobitak – rekao nam je Saša kad smo ga nazvali i pojasnio kako živi u mjestu Donji Koncovčak, koje se nalazi u sastavu općine Selnica u Međimurskoj županiji.

Još je bio pod dojmom zbog osvojene nagrade, pa je dodao kako je ispočetka mislio da ga netko zafrkava, ali da mu je osvajanje vrijedne nagrade svakako pozitivan šok.

– Otac je pretplatnik 24sata oko godinu dana. Igrao sam i na roditelje, a na kraju sam nagradu dobio ja. Ovaj put je uspjelo, a sigurno ću i dalje pokušavati osvojiti nagrade – kaže Saša. Zaključuje kako svatko u obitelji voli određene teme u 24sata, a on najviše čita sport te priloge o hrani i automobilima koji se nalaze u sredini novina. Čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije