DONJI KONCOVČAK Ivan Novak osvojio nagradu Guest Reviwev Awards 2017.

Guest Reviwev Awards 2017. za kuću za odmor u Donjem Koncovčaku

– Bitno mi je pokazati svima kako Hrvatska nije samo more i otoci i kako turistička sezona ne traje tri-četiri mjeeca, nego kako je turistička Hrvatska i njezin kontinentalni prostor i Međimurje gdje sezona traje svih 12 mjeseci u godini.

Upravo to nudim u našoj kući za odmor Holiday home Novak M u Donjem Koncovčaku 87 gdje gostima nudimo i dajemo ‘Horvatski cvetnjak’ na dlanu, za što smo i dobilo ovo visoko međunarodne priznanje, kaže Ivan Novak dobitnik priznanja Booking.com-a iz Nizozemske.

Znao je i zna Ivan Novak iz Murskog Središća, kako je njegova kuća za odmor u Donjem Koncovčaku raj za turiste i kako je iznad mnogih koje u Međimurju i Hrvatskoj forsiraju neki mediji i turistički djelatnici, ali nije očekivao kako će priznanje za kvalitetu usluge i ljubaznost stići čak iz Nizozemske od agencije Booking.com.

A u dopisu uz nagradu piše i ovo: – Kao rezultat vašeg predanog rada da gostima pružite izvrsno korisničko iskustvo osvajate nagradu Booking.com Guest Review Award 2017. na čemu vam čestitamo!

– Slušajući i videći kako se o hrvatskom turizmu uglavnom govori o moru otocima i kako sve traje dva-tri najviše četiri mjeseca, počeo sam promišljvati da dokažem kako to nije tako i kako kontinentalna Hrvatksa i poglavito Međimurje, mog u biti o dlična turistička destinacija i to svih 12 mjeseci u godini.

I tako sam našu malu vikendicu počeo preuređivati i od nje stvorio kuću za odmor koju su zavoljeli mnogi turisti iz Hrvatske i Europe, a da sam to skupa sa svojom obitelji, ponajprije kćerkom Martom i suprugom Marijanom uspio, pokazuje naša gotovo stalna popunjenost, ali i ovo visoko priznanje iz Nizozemske, kaže Ivan Novak, te dodaje.

– Svako ugošćivanje je posebno iskustvo, gdje poptpuni stranci postaju bliži domaćinu, jer ih zanima sve, od destinacije i kroz razgovor i upoznavanje različitih kultura stvara se pozitivn aatmosferea i uzajamno povjerenje.

Kratko rečeno, u našoj kući za odmor uz smještaj nudimo i dajemo jedno izvanredno iskustvo života u skladu i ritmu prirode, trenutaka toliko potrebnih za odmor i ugodno bivanje, naglašava Novak, koji je vrlo zanimljiva osoba, a zalaza k u turističke vode samo nadopunjujuje njegovo poslanje, nastalo na vizionarstvu, toliko potrebnom u svim segmentima života.

Carinik, hadezeovac, oldtajmerist, predsjednik i umirovljenik

Ivana Novaka koji živi u središćanskoj ulici Ruđera Boškovića, sumještani i mnogi drugi najviše znaju kao djelatnika carine na graničnim prijelazima, poglavito na Bukovju gdje je u odori hrvatskog carinika, bodrio nad onim što se unosi ili iznosi iz mlade Hrvatske od 1992. do 1994. do 2013. godine.

Zatim ga znaju kao dugogodinjeg županijskog vijećnika i predsjednika gradskog HDZ-a u Murskom Središću, ali i predsjednika Puhačkog orkestra i predsjednika Socijalnog vijeća Grada Mursko Središće.

Oni koji pamte dulje od prosjećnog Hrvata znaju kako je Ivan Novak bio autor Muravizije, prve privatne televizije u Hrvatskoj koja je svoj program emitirala 1992. godine, kada se u ratu, ognju, boli, suzama i krvi stvarala mlada nezavisna Hrvatska država.

Dugogodišnji je tajnik i član Oldtimer kluba Međimurje, a od nedavno i član umirovljeničke udruge. Jednu stvar nije spomenuo u našem podužem razgovoru, a ona je u stvari temelj svega što ovog trenutka postoji i na čemu i zbog čega je stigla nagrada Booking.com-a.

Pokraj kuće za odmor u Donjem Koncovčaku Novak ima gorice i stvara odlična vina, koja kao poklon daje gostima, a oni ga mogu kupiti za doma odnijeti.

Sve nas koji ga poznamo, kao i on ekoji će ga upoznati nakon ovog članka, Novak poziva k sebi v gorice u Gornji Koncovčak, gdje se ima što vidjeti i kušati.

Sve što tamo ima i kako je najbolje pokazuje dio obrazloženja i pisma zahvale iz Booking.com-a.

– Zahvaljuju vam gosti, kao i Booking.com. Izvanredno je postignuće konstantno držati ovako visoku ocjenu i time se trebate ponositi. Mi se svakako ponosimo činjenicom da vas možemo zvati svojiom partnerom!’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije