Pripreme za ‘A Blast from the P4st’ slušaonu!

Pripreme za dugo iščekivani party ‘A blast from the P4st’ se privode kraju pa su tako u sklopu 3 DIR radionice ukrasa, volonteri Centra za mlade i polaznici izrađivali ukrase za tradicionalni Trash party koji se održava četvrtu godinu za redom, ove godine u Metalcu, u organizaciji Kluba Prostor – ‘CeZam’ Čakovec i Udruge mladih ‘3FF’ Čakovec.

Voditeljica Neda podijelila je radionice u tri dijela pa su se redom izrađivali baneri, posteri, viseći ukrasi, konfeti, izrezivale bandane, da bi što više upotpunili doživljaj na party-u. Radionica se održavala u klubu ‘Prostor’ i bila je otvorena za sve, a polaznici su koristili stare novine, časopise ili postere, stare radio i VHS kazete, CD-e, šljokice, markere, vješalice i sprejeve.

Podsjećamo, ove godine vas u bezbrižne dane djetinjstva i tinejdžerstva vraćaju DJ Spetz i Cro Trash uspješnice koje garantiraju ludu zabavu, gubljenje glasnica i nezapamćene plesne pokrete. Na aftertrashparadeu vas za potpuni 90-te doživljaj, uz elektroničke hitove iz tog razdoblja, čeka DJ Kolovoz.

Minimalna donacija je 20 kuna, a početak je u 21 sat, 25. prosinca 2016.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije