Umirovljenici za umirovljenike u domu donijeli duh Adventa

Kako bi im donijeli duh adventa i zaželjeli sve najbolje za nadolazeće blagdane, štićenike Doma za starije i nemoćne osobe Slakovec, ove su srijede navečer posjetili umirovljenici koji su za njih pripremili bogati program.

Članovi Kluba za starije osobe i folklorne skupine Udruge umirovljenika Nedelišće od studenoga su se pripremali za ovaj posjet. Kako bi uveselili štićenike umirovljenici su imali tjedne probe zbora, plesa i dramske skupine te kreativne radionice izrade čestitki.

Rezultat je bio program koji je sadržavao ples, pjesmu, recitacije i kratki skeč, a završio druženjem s korisnicima i čestitanjem Božića uz prigodni poklon i čestitke koje su izrađene sa posebnom ljubavlju. Naime, čestitke su zajedničkim snagama izradili umirovljenici Kluba za starije osobe i djeca iz vrtića Dječji vrtić “Zvončić” Nedelišće.

A da bi čestitanje bilo još slađe za poklon čokoladice se pobrinula Općina Nedelišće, u čije je ime načelnik Darko Dania prisutnima također zaželio sve najbolje za nadolazeće blagdane.

– Nakon programa uslijedilo je druženje sa štićenicima. Njihove priče i želje za novu 2017. godinu rado smo poslušali. Najčešća je želja ipak bila dobro zdravlje, za sebe ali i za svoje najmilije. A to im od srca svakako želimo da im se ostvari! – poručuju iz Kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije