Predstavljanje knjige ‘Kreativna makrofotografija’ P. Sabola i D. Žerjava

Fotoklub Čakovec organizira promociju nove knjige Petra Sabola i Davora Žerjava pod nazivom ‘Kreativna makrofotografija’. Promocija će se održati u srijedu, 14. prosinca u čakovečkoj Gradskoj kavani. Početak promocije je u 19 sati.

Knjiga bez zadrške prenosi iskustvo Petra Sabola, najnagrađivanijeg hrvatskog fotografskog autora čije je uže područje bavljenja fotografijom makrofotografija i snimanje divljine, pogotovo ptica.

Sabolovo iskustvo tekstom i dokumentarnim fotografijama prenosi Davor Žerjav, autor dviju uspješnica, knjiga ‘Promišljati fotografski’ i ‘Kod fotografske slike’. Kreativna makrofotografija je opremljena sa stotinjak Sabolovih autorskih radova i ima opseg od 276 stranica, bogato ilustrirana i opremljena vrhunskim fotografijama.

Predgovor za knjigu napisao je mr. sc. Siniša Golub, ravnatelj Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Međimurske županije.

‘Kreativna makrofotografija’ može se kupiti u Edukativnoj biblioteci Fotokluba Čakovec. Cijena joj je 180 kuna, a eventualni poštanski troškovi iznose dodatnih 15 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije