Predstavljanje knjige ‘Milosrđe na kotačima’ svećenika Dragutina Goričanca

Župa sv. Antuna Padovanskog Čakovec Jug na Nedjelju Caritasa 11. prosinca ugostiti će vlč. Dragutina Goričanca, svećenika rodom iz Međimurja, osnivača udruge ‘Job’ koja posebnu pažnju posvećuje osobama s posebnim potrebama te za njih organizira hodočašća i ljetovanja.

Urednica religijskog programa Hrvatskog katoličkog radija, voditeljica i novinarka Tanja Popec napisala je knjigu o vlč. Dragutinu pod nazivom ‘Milosrđe na kotačima’ koju će nam, zajedno s vlč. Goričancem, predstaviti.

Svetu misu u 18 sati predvodit će vlč. Dragutin, a predstavljanje knjige i susret održat će se u 19 sati u pastoralnoj dvorarni. Pozivamo sve vjernike, a osobito članove, volontere udruga i obitelji koji imaju osobe s invaliditetom, da dođu na ovaj susret i na ovu prigodu za upoznavanje s radom udruge ‘Job’.

‘Milosrđe na kotačima’ naslov je knjige koja donosi neispričanu priču vlč. Dragutina Goričanca o iskustvu Božjega milosrđa – u svojem životu i u životu ljudi koje je susreo. Knjigu je u Godini milosrđa (lipanj, 2016.) objavio Veritas, a potpisuje je Tanja Popec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije