VIDEO Konjska surla ponovo jaše! Pogledajte njihov zadnji uradak

Konjska Surla, međimurski, trenutno virtualni band, s glazbenim opusom prouzrokovanim konzumacijom opusa trošarinske robe iz članka 53. Zakona o trošarinama (NN 22/13, 32/13, 81/13, 100/15, 120/15), ponovo jaše!

Naime, Konjska Surla je opet naumila nahraniti uši i apetite najzahtjevnijih audiofila svojim najnovijim ‘remek nedjelom’. Stoga je uz suradnju s popularnim pjevačem Sašom Štefić, poznatijim pod nadimkom Sale, upravo objavljen drugi spot sastava i to za pjesmu ‘Srečni ljudi’ čiji su autori glazbe i teksta Ivica Labazan i Dario Ivančić.

Snimanje je odrađeno u dva navrata. Prvo 10. travnja, a potom 16. svibnja i to mahom u Mihovljanu u krčmi i oko krčme ‘K Pišti’ čijem gazdi Pišti ovom prilikom ide i zahvala na gostoprimstvu, glumi i ‘informacijama’.

Spot je snimila Čakovčanka Iva Ružić, a da krajnji proizvod ispadne što gore, uz prethodnu (kvalitetnu) montažu Tee Mesarić, postmontažu (nekvalitetnu) su odradili sami autori. Glumce i ostale ne/planirane sudionike pogledajte u videu. Napominjemo samo glavne protagoniste, a to su Matko Naranđa i Neda Borko.

Na samom početku uratka je uputstvo za upotrebu kojim se gledatelja upućuje da je za hvatanje svih komponenti uratka isti potrebno odgledati/odslušati barem 4 puta. Kad pogledate video, biti će vam jasno i zašto.

Za kraj, autori pjesme nas nespretno uvjeravaju da nemaju ništa s ovim uratkom, već da im je na dan sv. Nikole isti podmetnut u čizmice. Kako nisu znali što bi s njim, odlučili su ga objaviti putem virtualnih medija.

Ovim se putem ispričavaju, niže navedenim glazbenicima, koji su u studiju ‘Jazbina’ u Maloj Subotici odradili izvrstan posao. Isprika je iz razloga što zvukovnu verziju pjesme ne prati kompatibilna vizualna projekcija već je to pravi presedan.

Za sve je to kriv Sveti Nikola!

Ekipa glazbenika koja je odradila snimanje u studiju:

– neizvedeni solo na činelama – Dario Ivančić Haso
– glavni vokal – Saša Štefić
– prateći vokali – Ana Pokos Labazan, prof.
– Jelena Pokos Prepelić,prof.
– usna harmonika – Vjeran Vidović, prof.
– bubnjevi – Marinko Marciuš
– bas gitara – Zvonimir Milec
– violine – Ines Jagec, prof.
– Martin Pokos, prof.
– sopran i tenor saksofon – Mario Jagec, mag. art.
– gitare – Ivica Labazan
– snimanje i produkcija – Marko Lajtman

Posebna zahvala našeg kostimografa nogometnom klubu Jadran iz Štefanca radi posudbe dresova za potrebe snimanja.

Za kraj, dečki iz Konjske Surle svima poručuju – Živjelo naše malo Međimurje, živjela Konjska surla i živo Kruno Kossi (s kombijem punim vina), huja haj!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije