Ksenija Vrbanić u društvu Fodora i Tomovića pripremila adventski kolač

Ono što se je prvog dana Adventa u gradu Zrinskih događalo u Čakovcu, djelić toga su izravno mogli čuti i slušatelji Drugog programa HR u radijskom talk showu Trbuhozborci.

Složenac je to koji spaja popularne voditelje Mirka Fodora i Andru Tomovića, najsvježije namirnice s gradskih tržnica, kuhanje uživo na otvorenom iz centra grada i poznatog gosta – u skladnu cjelinu i ukusan radijski obrok. Obrok nam je bio serviran između 11 i 12 i 30 sati čemu je pridonijela gošća-kuharica Ksenija Vrbanić, poznata hrvatska modna dizajnerica.

Da se to dogodi zasluge pripadaju Turističkoj zajednici MŽ-e o čemu nam je voditelj njenog ureda Rudi Grula rekao:

– U suradnji s TZ Grada Čakovca i općina Nedelišće i Štrigova već tri vikenda kod nas gostuju dečki iz emisije Trbuhozborci. To je izuzetno slušana emisija ne samo u Lijepoj našoj, sluša se ona u Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Nama je to promotivno zanimljivo.

Dečki iz te emisije na vrlo zabavan i ležeran način predstavljaju kulturu i gastronomiju i sve drugo što mi kroz turizam ponuditi. Ove emisije su prema reakcijama društvenih mreža i preko telefonskih kontakata polučile jako dobar rezultat. Nama su naši domaćini, koji su posrednici turističke promocije, to sa zadovoljstvom potvrdili – istaknuo je još zadovoljniji naš sugovornik.

Kako gospođa Vrbanić u emisiji? – Jednostavno. U želji da javnosti približimo uspješne Međimurke i Međimurce, zamolili smo za ovaj puta gospođu Vrbanić da nam pripremi jedan adventski kolač, da to bude nešto neobično, u njezinom stilu, dizajnerski s obzirom da je Međimurka koju sa svojim dizajnima modne odjeće znaju po svijetu gdje i ima modne butike. Smatrali smo kako će to za slušatelje biti izuzetno zanimljivo i ona se rado odazvala našoj molbi – rekao je na kraju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije