Humanitarna bela: Mumlek pobjednik turnira u organizaciji Radija Sjeverozapad

Bivši nogometaš Miljenko Mumlek i njegov kartaški partner Milan Šipek osvojili su titulu pobjednika 9. Humanitarnog turnira u beli Radija Sjeverozapad, koji je u petak, 18. studenoga, održan u restoranu River Pub u Varaždinu.

U napetom finalu bili su bolji od predstavnika Hrvatske udruge leukemija i limfoma (HULL) – Podružnice Varaždin Dražena Vinceka i kartaškog mu partnera Dražena Pavličevića.

Na turniru se okupilo gotovo stotinu osoba iz varaždinskog i međimurskog sportskog, kulturnog, političkog i društvenog života te slušatelja RSZ-a, koji su proveli ugodnu večer u dobrom društvu te istovremeno učinili dobro djelo.

I Varaždinski.hr imao je svoju ekipu na turniru. Zvonko Lončar i Alan Novak dobro su se držali, ali preko moćnog dvojca Jelena Toth i Mario Habek ipak nisu uspjeli proći.

Tijekom turnira su naime prikupljane donacije za potrebe Hrvatske udruge leukemije i limfomi (HULL) – Podružnica Varaždin.

Hrvatska udruga leukemija i limfoma (HULL) djeluje kao samostalna, volonterska, nevladina, neprofitna organizacija koja je osnovana s ciljem pomaganja oboljelima od hematoloških bolesti te razvoja novih istraživačkih programa i metoda liječenja.

U sklopu Dobrotvornog turnira u beli Radija Sjeverozapad prikupljeno je 4.990 kuna te će tim novcem biti kupljeno prijenosno računalo za potrebe Hrvatske udruge leukemija i limfomi (HULL) – Podružnice Varaždin.

Radio Sjeverozapad zahvaljuje svim sudionicima turnira na donacijama te brojnim donatorima iz Varaždinske i Međimurske županije koji su pomogli u organizaciji turnira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije