Izabrano 47 ‘Ambasadora’ elektronske glazbe, tri nagrade u Međimurje

U zagrebačkom Kinu Forum (SC Stjepan Radić) po prvi put u Hrvatskoj izabrano je 47 ‘Ambasadora’ elektroničke glazbe, a među njima i Međimuraca.

Svečanu dodjelu otvorio je osnivač projekta Goran Tomašević, a potom se u ime Grada Zagreba obratio Petar Latinčić iz Ureda za kulturu, sport i obrazovanje, te u ime Ministarstva kulture RH, te Anera Stopfer, voditeljica službe za Kulturne i kreativne industrije, javlja portal klubskascena.hr.

Pred oko 250 posjetitelja, uglavnom aktera naše scene, dodijeljene su nagrade, a među nominiranima su bili i Međimurci koji se kući vraćaju sa čak tri nagrade.

U kategoriji Najbolji EDM festival nagradu je osvojio Forestland festival Brezje. Zračni Alex i Ivan Šardi (Hideout festival i Lost Theory festival) osvojili su nagradu u kategoriji Fotografa godine, dok je Blacksoul dobio nagradu u kategoriji Najbolji disco-house DJ.

Kao prva hrvatska nagrada koja se dodjeljuje akterima elektroničke scene, Ambasador predstavlja važan iskorak u prepoznavanju vrlo bitne skupine glazbenika koja svake godine privlači brojne, mahom strane goste na njihove nastupe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije