Drone Hunter izdali novi album, poslušajte ga u cijelosti na You Tubeu!

Ljubitelji varaždinskog instrumentalnog riff worship rokenrol benda Drone Hunter danas su došli na svoje! Naime varaždinski je trio, koji sačinjavaju Filip ‘Fitz’ Hajdarović, Marko Gotal i Luka Klen, objavio drugi album pod nazivom ‘Welcome To The Hole’.

Sam bend aktivan je od 2012. godine i iza njih je album ‘Drone Hunter’. Iza njih već je više od stotinjak nastupa i dvije europske turneje po Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj, Češkoj, Francuskoj, Belgiji i Nizozemskoj.

Album ‘Welcome To The Hole’ sadrži 8 novih pjesama, a snimljen je i miksan pod vodstvom Tomislava ‘Tompe’ Novosela u E-minor studiu u Varaždinu koji je ujedno i njihov prostor za probe. Isti prostor nalazi se i na omotu albuma.

Za mastering se pobrinuo Igor ‘Meister’ Malečić u Meisterwerk Productions u Zagrebu.

Produkciju, omot, fotografije i dizajn potpisuje Drone Hunter, uz nešto pomoći Antonia Mohenskog a.k.a. MHNSK iz Varaždina.

Sljedeće što je na Drone Hunter kalendaru je koncert i promocija albuma u gradu Zurrieq na Malti 3. prosinca gdje su pozvani od strane Silver Tongue agencije.

Promocija je u rodnom Varaždinu 17. prosinca u Elephant Baru.

Nakon toga će slijediti kratka pauza, kažu u bendu, zbog medicinskih razloga, a to vrijeme će iskoristiti da naprave jedan live spot i jedan tour video sličan onome za pjesmu Twisted Horse Boogie s prvog albuma.

Za travanj 2017. planiraju još jednu desetodnevnu turneju po Europi.

No dosta priče, bacimo se na slušanje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije