FOTO: Obilježavanje Svjetskog dana šećerne bolesti

U subotu, 12. studenog 2016. godine udruga ‘Međimurski slatkiši’ obilježila je Svjetski dan šećerne bolesti. Iako vremenske prilike nisu bile baš naklonjene članovi udruge pokazali su veliku volju i želju da sugrađane Međimurske županije upoznaju sa radom tek osnovane udruge te im uz pomoć Crvenog križa Čakovec izmjere šećer u krvi i krvni tlak.

>>> Pogledajte fotogaleriju

S obzirom na loše vrijeme akcija se odvijala u prolazu kod Soho bara. Akciji se pridružio veliki broj građana kojima vrijeme nije predstavljalo problem, a među njima i Župan Međimurske županije Matija Posavec, pročelnik upravnog odjela Međimurske županije Alen Kajmović, gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač i njegov zamjenik Mario Medved, pročelnik David Vugrinec, ispred ZZJZ dr. Dijana Uvodić – Đurić, s odjela pedijatrije Županijske bolnice Čakovec viša medicinska sestra Nataša Rašperger.

Da bi se građani što bolje informirali o dijabetesu članovi udruge dijelili su letke i časopise vezane uz dijabetes. Udruga ‘Međimurski slatkiši’ ovim se putem zahvaljuje svim sudionicima akcije na iskazanoj podršci u ostvarivanju ciljeva a za dobrobit naših najmlađih međimurskih slatkiša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije