SDP Međimurja obilježava Svjetski dan šećerne bolesti

Savjet za zdravstvo SDP-a Međimurske županije u povodu obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti (14. studenog) u ponedjeljak, 14. studenog 2016. godine u vremenu od 15 do 18 sati, u dvorani Zrinski – Scheirova zgrada u Čakovcu, organizira akciju mjerenja glukoze u krvi i krvnog tlaka, uz savjete medicinskog osoblja, te predavanje na temu ‘Znanjem pobijedi šećernu bolest’ koje će održati Andreja Marić, dr.med., spec.interne medicine, supspec.endokrinolog i dijabetolog, iz Županijske bolnice Čakovec.

Predavanje će se održati u vremenu od 16:30 do 17:15 sati.

– Prevencija je prvi i najvažniji korak u očuvanju zdravlja. Sprječavanje, rano otkrivanje i ispravno liječenje šećerne bolesti smanjuju rizik od komplikacija šećerne bolesti, povišenog krvnog tlaka, srčanožilnih i drugih bolesti.

Redovitom kontrolom i odgovornim ponašanjem prema sebi i svojem zdravlju pridonosimo kvaliteti života pojedinca, njegove obitelji i društva u cjelini. Liječnici i medicinsko osoblje bit će na raspolaganju za sva pitanja vezana uz očuvanje zdravlja i pravilnu prehranu i pomoći vam savjetima.

Pridružite nam se u ovoj akciji i provjerite koliko ste zdravi – poručuju iz međimurskog SDP-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije