Na seminaru u Čakovcu naučite pravilno rukovati oružjem

Streljačko društvo Mihovil iz Čakovca u suradnji s Međimurskom županijom organizira seminar pod nazivom ‘Pravilnim rukovanjem oružjem do sigurnijeg društa’.

Seminar će se održati u subotu, 19. studenog 2016. godine s početkom u 9 sati na streljani EKOM-a u Čakovcu. Smisao seminara je upoznati građanke i građane Međimurja s vatrenim oružjem te im približiti sportske discipline u kojima se koristi oružje.

Prisustvovati mogu svi punoljetni građani koje interesira kako radi oružje i u kojim sportskim disciplinama se koristi, uz prethodnu najavu. Seminar je informativnog karaktera te će polaznici biti upoznati s rukovanjem oružjem i s uvjetima kako postati vlasnik oružja.

Na ovaj način članovi SD Mihovil žele popularizirati streljaštvo i približiti građanima zadovoljstvo bavljenja streljaštvom te predstaviti svoje streljačko društvo i upoznati javnost sa svojim vrednotama.

Streljačko društvo Mihovil iz Čakovca osnovano je 1995. godine kao udruženje građana. Danas društvo broji 37 članova koji aktivno sudjeluju u raznim streljačkim disciplinama te zajedno rade na razvoju, širenju i unapređivanju streljačkog sporta među građanima, osobito mladeži kod kojih razvijaju takmičarski duh, osjećaj odgovornosti i obaveza; zalažu se za zakonitu, sigurnu i pravilnu uporabu svih vrsta dopuštenog oružja.

Predstavljaju streljački sport Međimurske županije u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Aktivnost društva odvija se kroz sekcije: zračna puška i pištolj, veliki kalibar (puška, pištolj, revolver) i malokalibarska puška i pištolj.

Ukoliko vas zanima rukovanje oružjem prisustvujte seminaru gdje će vas članovi streljačkog društva Mihovil rado upoznati sa svojim radom i pružiti vam potrebne informacije. Sve informacije možete dobiti na broj mobitela 098 706 113 (Vjeran Horvat).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije