Prvi dan snimanja kalendara ‘Velike i male zvijezde’ priveden kraju

U LifeClass Termama Sveti Martin u ponedjeljak je započelo dugo očekivano snimanje trećeg po redu kalendara ‘Velike i male zvijezde’. Na setu su nam se pridružila brojna poznata lica koja su i ove godine pokazala veliko i humano srce u prikupljanju novca za djecu sa sindromom Down.

Već oko 9 sati ujutro, u LifeClass Terme Sveti Martin počele su stizati vedre i nasmijane male zvijezde, ne bi li sa svojim velikim televizijskim idolima stali ispred objektiva i napravili nešto nesvakidašnje. Prvi na redu za poziranje s malim anđelima Tenom i Lukom bio je jedan od najjačih novinarskih autoriteta u Hrvatskoj i poznato lice Nove TV – Andrija Jarak koji je u svom natrpanom rasporedu uspio pronaći vrijeme i pokazati podršku djeci sa sindromom down.

– Počašćen sam da sam u društvu ovih malih anđela i da Nova TV i ovim putem može pomoći u snimanju kalendara i prikupljanju sredstava za njihov svakodnevni život, za posebnu stručnu terapiju koja ova djeca trebaju, rekao je Andrija Jarak.

No, nije Jarak jedino lice Nove TV koje je stalo ispred objektiva fotografa Vjerana Žganca Rogulje koji je uz Tamaru Peras i autor projekta ‘Velike i male zvijezde’. Na set su tako u popodnevnim satima stigli i glumci poznate televizijske serije ‘Zlatni Dvori’ – Matko Knešaurek i Katarina Baban koji su s vidnim oduševljenjem pozirali s vedrom Emom.

Na setu su svoju snagu pokazala i dva hrabra viteza, male zvijezde snažnog kalibra Karlo i Mirta koji su u kostimima pravih vitezova ponosno podigli mač i dali potporu poznatom glumcu Ivici Pucaru u poziranju za kalendar. Smijeha nije nedostajalo, ali ni dobrih vibracija koje su se tijekom cijelog dana širile Termama Sveti Martin.

Danas se snimanje nastavlja, a na setu će se pridružiti voditelji Globotomije, poznati zabavljači Hrvatskog Radija – Mirko Fodor i Andro Tomović; te jedna od najslušanijih hrvatskih glazbenica, kraljica estrade – Jelena Rozga koja će zajedno s estradnim kolegom Petrom Grašom zauzeti jednu od stranica popularnog kalendara.

Višnja Horvat, predsjednica Udruge za sindrom Down Međimurske županije istaknula je kako su ovakve akcije prijeko potrebne za prikupljanje novca za terapije i rehabilitaciju, jer zbog tromosti države do promjene se dešavaju iznimno sporo, a i zbog činjenice da su djeci s poteškoćama u razvoju državne potpore svedene do minimuma. Potrebe su velike, jer upravo će se novac prikupljen od prodaje kalendara usmjeriti za najosnovnije potrebe kao što su defektolozi, terapeuti, te asistenti u nastavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije