FOTO: Sportski susret vatrogasnih veterana Držimurec/Strelec 2016.

Ako zatreba mi još uvijek možemo i moramo biti na usluzi našim operativcima u DVD-a i zato moramo održavati formu, a činimo to upravo kroz takve igre. Rečeno je to u Držimurec/Strlecu čije je DVD-o bilo domaćin tradicionalnih Sportskih susreta vatrogasnih veterana MŽ-e. Organizator im je bio Klub vatrogasnih veterana MŽ-e.

Natjecatelji su se natjecali u šest vatrogasnih disciplina: šprica, guma, čvorovi, klupa, brentača i cijev. Zbrojivši bodove, najviše su ih skupili vatrogasci iz Radmožanca iz slovenske općine Lendava, slijede potom natjecatelji Donjeg Kraljevca/Goričana pa Sv. Juraja na Bregu. Oni su nagrađeni peharima.

Uz njih redom su se plasirali vatrogasni veterani iz Nedelišća, Držimurec/Stelca, Male Subotice, Čakovca 2, Čakovca 1, Murskog Središća/Selnice, Svetog Martina na Muri/Vratišinca i potom Donje Dubrave/Kotoribe/Svete Marije/Donjeg Vidovca.

Uz čelnike Vatrogasne zajednice MŽ-e, natjecatelje i gledatelje došao je pozdraviti međimurski župan Matija Posavec. Zahvalio im se što čuvaju vatrogasnu prošlost te za sve ono što su do sada dali vatrogastvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije