Sestre Đunđuš: Od problema i obitelji pobjegle smo u ‘Farmu’

Osamnaest kandidata showa ‘Farma’ napisalo je pisma s kojima su se oprostili od obitelji i prijatelja. U narednih tri mjeseca, točnije 91 epizodu, domove će zamijeniti farmom.

>>> Ovo su kandidati nove Farme – troje dolazi iz Međimurja
>>> Povela sestru i dečka: Idu na ‘Farmu’ nakon pjena partyja

Sestre Lara (22) i Sara Đunđuš (24) iz Pušćina prijavile su se u show kako bi se nakratko maknule od obiteljskih problema, pišu 24sata.

– Prijatelji su bili uz mene dok su mi se rastajali roditelji pa će mi i sada biti podrška – napisala je Lara. Njezini roditelji razveli su se prije godinu dana, a nju i sestru su ostavili da žive same u obiteljskoj kući.

– S novcima iz showa bi prvo otplatila kredit za tu kuću – rekla je hostesa. Lara je osim sestre njegovateljice, na show nagovorila i dečka Damira Topleka (41).

Briga o bolesnoj baki

– U suzama sam se oprostio s roditeljima jer su oni moji heroji bez obzira na obiteljske svađe i nesuglasice – napisao je Čakovčanin. Inženjer strojarstva u svom oproštajnom pismu zahvaljuje šefu Ivanu što ga je pustio s posla te poručuje baki Sidoniji da ne razmišlja o svojoj bolesti.

– Baka, od milja ‘Mamica,’ je uvijek bila uz mene. Sada je u domu za starije i nemoćne, a ja ću se truditi da budem pravedan kako me ona naučila – napisao je Damir. Dok Čakovčanin u ‘Farmu’ ulazi kao podrška djevojci Lari, njezina sestra u show vodi svoje pse Roka i Blackya. Sara se bavi jahanjem i vodi školu za pse.

– Sestra i psi su bili uz mene dok sam prolazila mučnu rastavu roditelja – napisala je njegovateljica u pismu. Dodaje kako je ljubav prema psima ovjekovječila posebnom tetovažom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije