FOTO: Dvorište obitelji Mikulan mami poglede i uzdahe prolaznika

Jesen je mnogima najdraže godišnje doba zbog mnoštva različitih boja, mirisa i darova prirode. Iako je još uvijek ljeto, u Kotoribi smo naišli na pravo ‘jesensko’ dvorište. U Ulici Petra Krešimira IV, gdje stanuje Ljiljana Mikulan, poglede prolaznika svakodnevno mami prekrasni izgled njezinog dvorišta.

Iako radi u inozemstvu, slobodno vrijeme koji provodi kod kuće uvijek rado iskoristi za uređenje okućnice. Njezin trud nije ostao neprimijećen pa je tako prošle godine u akciji ‘Kotoriba – međimurski cvjetnjak’ od Općine Kotoriba primila priznanje za najljepšu i najuređeniju okućnicu u Kotoribi.

Ljiljana je veliki ljubitelj prirode, a kako je vrijeme plodova šarenih boja, i ove godine ih je odlučila iskoristiti u ukrašavanju svoje okoline. Prevladavaju plodovi poput bundeva, kukuruza, ranih ukrasnih tikvica i drugih… Ljiljana voli cvijeće i bilje, a u njezinom dvorištu, koje mami poglede i uzdahe prolaznika, dominiraju kaktusi s cvijetovima svih boja.

Posebno se potrudila oko bundeva koje je oslikala veselim motivima, a tu su i skulpture ‘međimurskog dečka i dekle’ od slame i bundeva. Kako nam je rekla, sve ovo radi za svoju dušu i osobno zadovoljstvo te kako bi si uljepšala trenutke koje provodi kod kuće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije