Ovo su kandidati nove Farme – troje dolazi iz Međimurja

Najgledaniji reality show ‘Farma’, ove se jeseni vraća u novom izdanju. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Nastale su tako Stara farma i Nova farma, a u avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna.

Život na farmi trajat će tri mjeseca, a dolaskom na Farmu natjecatelji postaju farmeri. U novoj sezoni uvjeti života postaju teži, a pravila stroža. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju, piše Dnevnik.hr.

Hit reality show, premijerno emitiran 2008. godine, nizao je uspjehe sa svakom godinom prikazivanja, pa je tako i prošle godine, vrativši se u velikom stilu nakon nekoliko godina pauze, postigao veliki uspjeh. Dogodovštine farmera svakodnevno je u prosjeku pratilo čak više od 632 tisuće gledatelja. Prema rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen četvrta sezona ‘Farme’ bila je proglašena najgledanijim reality showom u Hrvatskoj. Među 18 natjecatelja sui dvije Međimurke i jedan Međimurac.

Hostesa Lara Đunđuš iz Pušćina ima 22 godine. Lara za sebe kaže da je emotivna, strastvena, društvena i voli pomagati drugima. Kada ju netko provocira, vrati istom mjerom. Priznaje kako je ponekad neuredna, ali u suštini voli čisto i pospremljeno. U slobodno vrijeme se bavi plivanjem, rolanjem i voli izlaske te kaže kako joj je najveća vrlina snalažljivost i pouzdanost, a mana to što je ponekad preblaga. Željna je novog iskustva i odmaka od tehnologije te misli da bi joj Farma otvorila neka vrata.

Također voli upoznavati nove i raznolike ljude. Od aktivnosti na selu najviše voli košenje trave i brinuti se o domaćim životinjama, a najdraže životinje su joj psi i mačke. Glavnu nagradu bi potrošila na otplaćivanje kredita za kuću, na auto, a strategija za pobjedu Lari je biti takva kakva jest i izvan showa.

U Farmu ulazi sa svojom 24-godišnjom sestrom Sarom Đunđuš. Sara ima 24 godine i za sebe kaže da je temperamentna, smiješna, hrabra, tvrdoglava, uvijek za zabavu te da voli kuhati, plivati i izlaziti s društvom. Bavi se jahanjem i vodi školu za odgoj pasa. Najveća vrlina joj je strpljenje, a mana neurednost.

Smatra da bi se odlično snašla na Farmi jer joj nije problem fizički rad ne predstavlja nikakav problem, a selo voli više od grada. Najdraže životinje su joj psi, a voli još konje, krave i svinje. Omiljena seoska aktivnost joj je baliranje sijena i slame. Osvojenu nagradu potrošila bi na pomoć dugima i popravak auta, a o strategiji i pobjedi tvrdi, ne razmišlja.

Treći kandidat iz Međimurja je 41-godišnji ing. strojarstva Damir Toplek iz Čakovca. Damir za sebe kaže da je simpa, cool, spreman na sve, pozitivac, sretan, otkačen i avanturist. Najveća mu je vrlina to što je pouzdan i dobar prijatelj, a mana je da je perfekcionist. Kaže da može raditi od jutra do mraka, ali uvijek mora imati osam sati sna.

Najdraže životinje su mu psi i mačke. Na Farmu se prijavio radi upoznavanja novih ljudi i da vidi koliko može izdržati u neuobičajenim uvjetima. Glavnu nagradu bi potrošio na stan, auto i putovanje, a strategiju za pobjedu nema. Ostale kandidate upoznajte klikom ovdje. Prva epizoda reality showa Farma na rasporedu je u programu Nove TV u nedjelju 4. rujna u 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije