U mjesec rujan zakoračit ćemo uz sunčano i toplo vrijeme

Vikend koji se bliži kraju donio nam je uistinu prekrasno vrijeme, a mnogi su ga i iskoristili kako bi punim plućima udisali atmosferu koju u Varaždin može donijeti samo Špancirfest ili pak u Koprivnicu Renesnasni festival. No, vrijeme je za realnost pa vam i donosimo prognozu za nadolazeći radni tjedan.

Ponedjeljak će nastaviti program vikenda. Čeka nas sunčan dan s ponekim oblačićem, pri čemu će temperatura rasti do 29 stupnjeva celzijevih. Vjetar će biti izrazito slab.

Isti vremenski uvjeti čekaju nas i u utorak. Temperatura će u odnosu na ponedjeljak pasti za tri stupnja, a osvježenje će donijeti i slab do umjeren sjeveroistočnjak.

Ako je prethodnih dana i bilo neke naoblake, to će nestati u srijedu. Sunce i samo sunce boravit će nad našim glavama, a temperatura će pasti za još jedan stupanj, na 25. Vjetar će zadržati smjer i snagu.

Četvrtak će biti identičan srijedi. Nit će se mijenjati vremenske prilike, nit temperatura, ni smjer vjetra.

Zadnji dan radnog tjedna dat će nam odličan nagovještaj vikenda. Ništa se mnogo neće mijenjati na prethodna dva dana, tek će porasti temperatura za jedan stupanj celzijev.

Eto, možda je ovo najava jednog toplog mjeseca rujna.

(Izvor: DHMZ)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije