U subotu Igre mladih na sportskim terenima u Donjem Pustakovcu

Povodom Međunarodnog dana mladih Klub mladih ‘Pustakovčan’ kao i svake godine organizira Igre mladih koje će se održati u subotu, 27. kolovoza 2016. godine na sportskim terenima u Donjem Pustakovcu s početkom u 15 sati.

Pozvane su sve formalne i neformalne organizacije mladih koje djeluju na području Međimurske županije, ali i šire. Također na igrama mogu sudjelovati i ekipe sastavljene od mladih koji nisu ni u jednoj udruzi. Jedini uvjet je da vas ima pet i da ste spremni na savršeno provedenu subotu!

Cilj ovog događaja je okupiti sve aktivne udruge mladih iz Međimurja te kroz igre i druženje postići veću suradnju među mladima te promoviranje mladih u društvu.

Za sudjelovanje u igrama potrebna je ekipa od 5 članova, a kotizacija je besplatna. Prijave se vrše na licu mjesta, prije početka samih Igara. Svi članovi ekipe imaju besplatno jedno piće dobrodošlice i jedno jelo. Od kad se spusti mrak, pa sve do jutarnjih sati za feštu su zaduženi dečki iz Grupe Meteori.

Stoga pozivaju sve mlade i stare željne zabave, druženja i ispitivanja svojih sposobnosti, a također i one malo manje mlađe željne navijanja, da se odazovu i prisustvuju ovom velikom događaju! Ovogodišnje Igre mladih održat će se pod pokroviteljstvom Međimurske županije.

Održat će se natjecanje u sljedećim igrama: Međimurska alka, Transport i guljenje krumpira, Put oko svijeta, Stolni pivomet i Štafeta (sudjeluje svih 5 članova ekipe). Organizator zadržava pravo promijeniti ili dodati neke igre kako bi natjecanje učinio još zanimljivijim.

Pratite ih na Facebook-u jer kroz par dana očekuju vas još poneki detalji i podrobnije informacije o igrama. Mladi Pustakovčani očekuju vaš dolazak!

>>> VIDEO: Evo kako je bilo prošle godine

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije