Konačno se susreli: Matea i dečki iz Parnog Valjka postali prijatelji

Članove Parnog Valjka na čakovečkom koncertu povodom Porcijunkulova očarala je jedna mala djevojčica. – Sigurni smo da je ovo naša najmlađa obožavateljica. Za vrijeme koncerta bilo ju je predivno vidjeti kako voli pjesme i kako zna sve riječi, a govorimo o pjesmama koje su od nje stare više od trideset godina.

>>> VIDEO: Parni valjak u potrazi za djevojčicom iz Čakovca

Jednostavno nas je očarala! Posebno nas je dirnula i voljeli bi nju i njezine roditelje pozvati na naš koncert u pulsku Arenu, kao našeg posebnog gosta – rekli su dečki iz Parnog Valjka. Odlučili su putem medija pronaći djevojčicu, kao i njene roditelje. Nije im dugo trebalo. Putem našeg portala pronašli su je u rekordnih 20 minuta. Ona je Matea Krajačić, ima 8 godina i ide u drugi razred.

S roditeljima živi u Njemačkoj. Uspjeli smo uspostaviti kontakt s njezinim ocem Željkom koji nije krio oduševljenje nastalom situacijom. Rekao nam je kako je rodom iz Novog Sela Rok te žive u 750 kilometara udaljenom Göppingenu i baš su ciljano došli na Porcijunkulovo i koncert Parnog valjka čiji su vjerni obožavatelji.

Dokazali su to i dolaskom u Pulu na koncert u Areni koji je održan 12. kolovoza. Nisu bili bitni prijeđeni kilometri i umor, najbitnije od svega bio je susret s članovima benda. Mala Matea doputovala je s tatom i mamom Annet te s velikim uzbuđenjem i nestrpljenjem čekala je zajednički susret.

– Jako sam bila vesela što idem u Pulu na koncert moga najdražeg benda. Sretna sam što sam imala priliku upoznati sve dečke, posebno Akija i Husa. Sada smo prijatelji i imam zadatak da im se uvijek javim na bilo kojem njihovom koncertu. Volim ih i dalje ću pjevati njihove stvari – ispričala nam je Matea koja je zajedno s roditeljima uživala u pulskom koncertu. Bio je ovo susret koji će Matea zavijek pamtiti i nositi u srcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije