Dani turizma Općine Sveti Martin na Muri dostižu vrhunac

Dani turizma Općine Sveti Martin na Muri 2016. slijedećih dana dostižu vrhunac i za posjetitelje biti će izuzetno zanimljivi.

Već danas su petak kod Mlinarske kuće u Žabniku od 20 sati započinje koncert domaćeg glazbenika Dominika Padarića i njegovih gostiju, a u termama Sveti Martin do 23 sata održava se POOL party. Padarićev koncert treba biti spoj glazbe i ljetne večeri obasjane zvijezdama i srebrnim mjesečevim sjajem.

Sutra u subotu središnji događaj je postavljanje klopoca na imanju obitelji Hažić u Jurovčaku od 16 do 20 sati, kada će glava obitelji Radenko u nekoliko navrata pokazati kako se klopotec postavlja i čemu služi. Sve će to ljepše gledati uz čašici Hažićeve graševine, traminca i chardonaya.

U kafiću Čarli u Svetom Martinu na Muri od 20 sati održava se koncert grupe Titanium i Tamburaškog sastava ZRIN. Središnja proslava Dana turizma 2016. je u nedjelju 14. kolovoza, a započinje u 10 sati Svetom misom na otvorenom kod Župnog dvora.

U 14,30 sati započinje ‘Povorka starih zanata i običaja’ svetomartinskim ulicama s komentarima domaće zabavljačke legende Eržike Kočile i sveprisutnog Davora Dretara Drelea. Od 17 sati na igralištu NK Poleta započinje zabavni program uz grupe Zodiac bend i Učiteljice.

U ponedjeljak 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe u 11 sati započinje proštenjarska Sveta misa koju predvodi hrvatski svećenik iz Kanade.

Od 14 sati na igralištu NK Poleta započinje Kadetski turnir hrvatskih prvoligaških klubova, a Dani turizma nastaviti će se i završiti narednog vikenda. Do onda svakog dana, svakog trenutka i na svakom mjestu osjetiti će se bogatstvo, ljepota i radost turizma i turističko-gastronomske ponude. Svatko će nešto zanimljivoga za sebe pronaći ovih dana i jedino što je potrebno je doći u Sveti Martin na Muri, najturističkiju hrvatsku kontinentalnu destinaciju svjetskog glasa i sjaja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije