Drugi dan Porcijunkulova: Klapa Cambi i Oldtimer susret

Drugi dan Porcijunkulovog započinje u 8.00 sati ujutro s 17. Međunarodnim Oldtimer susretom ‘Međimurje 2016.’ gdje će se prikazati izložba povijesno vrijednih vozila Oldtimer kluba Međimurje.

U Perivoju Zrinskih u 9.00 sati organizirat će se ‘Sladoled dijeli, djecu razveseli’, dobrotvorna akcija Udruge MURID. Od 9.00 – 11.00 sati održat će se kreativno-edukativne radionice za djecu – Goran Paska i Udruga MURID, a od 18.00 – 20.00 sati radionica ‘Rašpaonica za velike i male’ – izrada predmeta od drva. U 20.00 sati održat će se priče za velike i male pripremljene za priče pjesme šale ‘U duru i molu za vrtić i školu’.

U Atriju Muzeja Međimurja od 17.00 – 18.00 sati biti će prikaz Starog grada Čakovca pomoću proširene stvarnosti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu.

U Crkvi sv. Nikole u 17.30 sati održat će se ispovijed, a u 18.00 sati molitva krunice. U 18.30 počinje Sveta misa – početak trodnevnice, s predvoditeljima fra Matija Koren i fra Ivan Bošnjak. Otvorenje Porcijunkulskog proštenja biti će u 19.30 sati na Franjevačkom trgu s kratkim prikazom iz života sv. Franje – Franjevačka mladež Čakovec, uz koncert dječjeg zbora sv. Nikole Čakovec i zbora mladih Beate iz Budinščine.

Na pozornica Trg u 9.00 sati biti će prezentacija vozila ‘Fićo kluba Međimurja’, a od 11.00 – 12.00 sati održat će se smjena straže Zrinske garde Čakovec. U 19.30 nastupit će Privat band, a u 21.30 sati Klapa Cambi.

Pozornica Gradska kavana, u programu organizacije Gradske kavane očekuje vas u 19.00 sati modna revija – Kosić & Kuzminski, a od 19.00 i 23.00 Meta band.

Pozornica Štross, program u organizaciji Caffe bara Arcus i Caffe bara Zrinski organizira tradicionalni party na otvoreno ‘Arcus i Zrinski Open Air’

Na pozornica Kuda, program u organizaciji Kuda bara sprema opuštanje uz ‘Deep house summer chill music’

Pozornica Shpitza, program u organizaciji Caffe bara Shpitza priređuje Noćnu smjenu.

Pozornica Paladin, donosi program u organizaciji Caffe bara Paladin s Activ bandom & d.j. Stankom.

Pozornica Podroom, u organizaciji Caffe bara Podroom očekuje vas Outdoor: RockOff stage: Judette, Nikola Marjanović, a Indoor: Oldies & goldies mashup – DJ Krnya.

Pozornica Atrij, program u oganizaciji Caffe bara Soho donosi Live band.

Pozornica Matica, program u organizaciji Caffe bara Millenium nastupit će Tragovi, a na pozornici Tomislav, program u organizaciji Caffe bara Fox donosi koncert iznenađenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije