FOTO: Opet demoliran Park mladih u Vratišincu

Članovi Udruge mladih Vratišinec poslali su priopćenje vezano uz novo demoliranje tamošnjeg parka.

– Nakon što smo 2011. godine dobili zapuštenu i zaraslu parcelu od Općine, krenuli smo sa uređivanjem parka u kojem bi se okupljale sve generacije. Trudimo se godinama i sada kada je park dobio lijepu vizuru počeli su problemi. U parku je izgrađeno igralište za odbojku/nogomet na pijesku, roštilj, kućica, klupice za sjedenje, street workout poligon i drugi sadržaji.

Članovi Udruge svake godine park podižu na viši nivo, a ove godine cilj nam je bio proširiti street workout poligon, napraviti nadstrešnicu kod klupa za piknik i kupnja traktorske kosilice za lakše održavanje parka. Pošto je park u proteklih godinu dana bio demoliran više puta, realizacija se za sada odgađa jer nas ovakve stvari demotiviraju.

Bez obzira na naš trud, svako malo nas dočeka isti prizor. Ovom prilikom molimo sve koji imaju bilo kakve informacije o ekipi koja “patrolira” igralištem i parkom da nam jave, a mi ćemo podatke proslijediti u policijsku postaju.

Iste stvari događaju se i na ostalim igralištima u Vratišincu, kao i na prostorijama NK Sokola gdje su pred koji nekoliko mjeseci polupani svi prozori – stoji u priopćenju koje potpisuju Saša Slamek, predsjednik u Upravni odbor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije