FOTO: Ovo je predivno! Čarolija u bojama na Mađerkinom bregu

>> Čarolija u bojama na Mađerkinom bregu (Petak, 23. srpnja 2016.)

Novi vidikovac, odmorište, šetalište i zabavište Mađerkin breg povrh Štrigove ovog je petka doživio svoju najveću potvrdu vlastite vrijednosti, dakle prirodnih bogatstava, ali i svega onoga što su vrijedni štrigovski općinski, turistički i drugi djelatnici pod vodstvom vidovitog, neumornog, maštovitog i korektnog Josipa Mikeca pripremili za ovogodišnje Štrigovske noći.

Prvo što je svaki od preko tisuću posjetitelja prvo vidio je lijepo uređena i čista površina što je rad vrijednih ruku obitelji Rajka Cmrečnjaka i Borisa Štampara novih vlasnika dijela Mađerkinog brega.

Zatim je tu bio čaroban šator pod kojim se održao veći dio priredbi, te veliki video zid na kojem su se mogle pročitati i vidjeti mnoge štrigovske zanimljivosti. Vinari su imali svoj štand i bila je to definitivno najposjećenija destinacija bajkovitog brega koji je opčinio svakog posjetitelja, a bilo ih je iz svih krajeva Hrvatske,Slovenije, te Austrije, Mađarske i Njemačke.

Matejovi tamburaši i nikada bolje i ljepše Stridone nisu se štedjeli kako bi zabavili brojne posjetitelje koji su bili naprosto oduševljeni izgledom i stanjem Mađerkinog brega. Puno je poznatih osoba iz hrvatskog i slovenskog života u noći s petka na subotu prebivalo na Mađerkinom bregu, rodile su se mnoge ljubavi, a bilo je i onih koji su zoru rujnu dočekali pod vedrim i toplim nebom iznad Štrigove.

Ukratko, sve što se desilo minulog dana i noći na Mađerkinom bregu bilo je veselo i odjekivalo je cijelim štrigovskim i raskriškim krajem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije