Članovi Društva distrofičara uživali na plaži Kostanj u Rijeci

U subotu, 25. lipnja 2016 godine, Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida, Čakovec sudjelovalo je na 20. susretu osoba s invaliditetom u Rijeci. Susretu je prisustvovalo mnoštvo sudionika iz čitave Hrvatske, a održan je u organizaciji Društva tjelesnih invalida Grada Rijeke.

Tradicionalni susret se održao na prekrasnoj plaži Kostanj, koja je posebno prilagođena osobama s invaliditetom. Iako su korisnici plaže prvenstveno osobe s teškim i težim tjelesnim oštećenjima i njihove obitelji, plaža je otvorenog tipa i dostupna svima.

Nakon okupljanja gostiju i pozdravnog govora predsjednice Društva tjelesnih invalida Grada RijekeIrene Ujčić Rob, započeo je kulturno-zabavni program, isprepleten muzikom, plesnim nastupima, tombolom. Korisnici poludnevnog boravka Društva sudjelovali su na otvorenju plaže “Kostanj”, a ujedno su iskoristili lijepo vrijeme za kupanje. Na povratku kući, korisnici poludnevnog boravka stali su na Trsatu gdje su obišli župu sv. Jurja, a posjet je zabilježen zajedničkom fotografijom.

Dojmovi članova:

Dražen Mađarić: “Bilo je kratko i slatko, da je duže trajalo bolje bi valjalo”.

Mihaela Krajačić: “Bilo je kratko, sa puno smijeha i zafrkancije, a prvo ovogodišnje kupanje u moru najbolji je dio koji je upotpunio ovaj dan”.

Iva Makar: “Lijepo smo se družili, i bilo mi je zabavno”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije