U petak počinje Ljeto u gradu Zrinskih, odgađa se subotnja predstava

U petak 24. lipnja započinje ‘Ljeto u gradu Zrinskih’! Nakon svečanog otvorenja u atriju Staroga grada, očekuje vas uvijek popularna opereta ‘Grofica Marica’ u izvođenju kazališta Opera b.b.. Spomenuto kazalište je prvo komorno operno kazalište u Hrvatskoj koje djeluje od 2006. godine, s ciljem promocije operne umjetnosti.

>>> Pogledajte program manifestacije

Svečano otvorenje je u 21 sat, nakon čega odmah slijedi “Grofica Marica.” U slučaju lošeg vremena svečano otvorenje i izvedba operete odigrat će se u dvorani Centra za kulturu Čakovec.

Za sutra Vas očekuju još tri koncerta – afterpartya s početkom u 22.30 sati: na pozornici Gradske kavane možete poslušati koncert Jazz trio + Goga i Željko, na pozornici Fox bara svira Jembrella, a u Metalcu možete prisustvovati koncertu pod nazivom “Pozdrav novom valu.”

Organizatori javljaju da se odgađa odigravanje predstave Kazališta Virovitica “Nećeš, razbojniče!” , koja se trebala izvesti u Atriju Staroga grada u subotu 25. lipnja. u 21 sat. Novi datum izvođenja predstave je – ponedjeljak 4. srpnja u 21 sat, u Atriju Staroga grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije