FOTO I medvjedić Lino zaplesao s ‘Ribicama’ na završnoj priredbi

Završna priredba u dječjem vrtiću ‘Ribica’ u Žabniku održala se u utorak, 21. lipnja, kojom su se predškolci oprostili od svojih mlađih prijatelja i teta iz vrtića.

Djeca iz svih dobnih skupina, pokazala su kroz pjesmu, ples, igrokaze i recitacije što su sve naučili i radili u vrtiću. Tako su se na ‘pozornici’ našli maleni vagončići, pčelice, bubamare, Violete, Jan i gusari te izmamili osmjeh na lice mnogobrojnoj publici.

Po završetku programa jedanaestero vrtićkih ‘maturanata’, primilo je diplome i prigodne poklone za uspomenu na vrtićke dane.

Za kraj, veliko iznenađenje za sve prisutne bio je medvjedić Lino. Lino je razveselio malena dječja lica te zajedno s njima zaplesao, a na kraju im podijelio prigodne poklončiće.


Ovim putem dječji vrtić ‘Ribica‘, zahvaljuje Termama Sveti Martin koje su omogućile dolazak medvjedića Line u vrtić.

Svečanost se, uz radost i smijeh, nastavila zajedničkim druženjem svih roditelja, baka, djedova, prijatelja i djece uz čašćenje ukusnim kolačima koje su ispekle vrijedne mame i bake.

Na završnoj priredbi prisustvovao je načelnik općine Sveti Martin na Muri Franjo Makovec, zamjenica načelnika općine Petra Novinščak i predsjednik Općinskog vijeća Dražen Crnčec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije