FOTO: Američki automobili plijenili pažnju na šetnici uz Muru

>> FOTO: Američki automobili plijenili pažnju na šetnici uz Muru

Danas (23. lipnja) počinje 8. Trash & Burn– american car meeting & rock’n’roll festival koji se održava tradicionalno u Svetom Martinu na Muri, a potrajat će sve do nedjelje. Na mitingu sudjeluje preko 150 američkih automobila, te 100-tinjak Harley Davidson motora iz Austrije, Mađarske, Švicarske, Njemačke, Italije, Nizozemske, Francuske, Slovenije i čitave Hrvatske.

Na mitingu nastupaju brojni europski i svjetski bendovi, DJ-i, umjetnici, pin-up modeli, izlagači koji su usko povezani s takvom scenom.

Program se sastoji od međunarodnog izlaganja američkih automobila, motora, kustom bicikla, starih vintage predmeta, namještaja, slika, printeva, fotografija, sajma starih vinilnih ploča, dijelova oldtimer vozila, i brdo drugih izlaganja kustom umjetnika, nastupa rockabilly bendova, DJ-a, burlesk showa, međunarodnog pin-up photo contesta-fotografiranja pin-up modela, burn-out showa, tombole na kojoj se može osvojiti američki kustom bicikl…

Kampiranje je besplatno, kao i kava i doručak u nedjelju.

Kao uvod u ovu višednevnu atrakciju u srijedu su se sudionici provozali Međimurjem te posjetili i Mursko Središće gdje su svoje američke ljubimce parkirali uz samu obalu Mure na gradskoj šetnici. Središćanci su ih razgledavali od 12 do 14 sati kada je karavana krenula dalje i na kraju završila na svome odredištu u Svetom Martinu na Muri, javljaju kolege iz Muralista.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije