Aktivnosti Udruge ‘Pomoć neizlječivima’ Međimurske županije

Udruga ‘Pomoć neizlječivima’ želi poduprijeti postojeću zdravstveno-socijalnu skrb i pomoći osobama koje boluju od neizlječivih bolesti te pružiti podršku njihovim obiteljima. Udruga ovog ljeta organizira nekoliko događaja kako bi se podigla svijest o potrebi za palijativnom skrbi te uključili građani Međimurja u razvoj palijativne skrbi u Međimurskoj županiji.

Neki od tih događaja bit će zajedničko pješačenje pod naziv ‘Korak za palijativu’, radionice o palijativnoj skrbi, radionice salse i drugo. U sklopu navedenih aktivnosti organizirat će tombolu kako bi se prikupila sredstva za rad Udruge koja se financira prvenstveno iz donacija.

Ovim vas putem mole za prilog za tombolu. Prilog za tombolu može biti u obliku nekog proizvoda ili usluge kao npr. besplatno piće, besplatna frizura, ulaznica ili slično.

‘Molimo da se za donaciju javite članovima Udruge ili članici Udruge Ana Mariji koja sudjeluje u organizaciji tombole (099 689 6213). Unaprijed vam se iskreno zahvaljujemo na vašoj donaciji te vas pozivam da nam se pridružite na nekoj od naših ljetnih aktivnosti’ – poruka je iz Udruge.

Više o njihovom radu možete pronaći osobnim kontaktom članova Udruge ili na web stranicama Udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije