Druženje za rastanak stožera i domaćina u Vinskoj kući ‘Hažić’

U Vinskoj kući ‘Hažić‘ u Jurovčaku održano je druženje članova Stručnog stožera Hrvatske nogometne reprezentacije i njihovih domaćina u Međimurju, a sve povodom održavanja i završetka prvog dijela priprema Vatrenih za nadolazeće Europsko nogometno prvenstvo koje će se u Francuskoj igrati od 10. lipnja do 10. srpnja ove godine.

U ime stožera domaćinima je na svemu doživljenom, lijepom ugodnom i korisnom zavalio izbornik Ante Čačić, dok se u ime Hrvatskog nogometnog saveza zahvalio Zorislav Srebrić, viši stručni saveznik predsjednika HNS-a Davora Šukera.

U ime domaćina, Međimurske županije i Općine Sveti Martin na Muri sve najljepše o nogometašima, stručnom stožeru i pomoćnom osoblju zahvalili su Zoran Vidović, zamjenik međimurskog župana, Franjo Makovec, načelnik Općine sveti Martin na Muri i profesor Dražen Crnčec, predsjednik Općinskog vijeća Općine Sveti Martin na Muri.

Razmijenjeni su pokloni, a uz odlična Hažićeva vina i međimurske delicije razgovaralo se o daljnjoj suradnji HNS-a i Općine Sveti Martin na Muri, koja će sigurno biti nastavljena, kao i o izgledima Vatrenih u Francuskoj gdje uz ovakvu kvalitetu nogometaša imamo realne izglede za visoka ostvarenja.

Bude li u Francuskoj sve kako treba, uskoro vatrene, možemo očekivati u Svetom Martinu na Muri, na pripremama za sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije