Međunarodna izložba pasa: Više od 1000 rasnih pasa ovog vikenda u Varaždinu

U organizaciji Kinološkog društva Varaždin 1181 i Hrvatskog kinološkog saveza, u Varaždinu će se u subotu i nedjelju 28. i 29. svibnja, na kinološkom poligonu održati tradicionalna Međunarodna izložba pasa CACIB Varaždin 2016. te specijalna izložba Kluba pinčera i šnaucera.

Prema prispjelim prijavama ovog vikenda očekuje se više od 1.200 pasa iz desetak europskih zemalja, a pse će ocjenjivati ugledni međunarodni suci iz Belgije, Poljske, Njemačke, Španjolske, Italije i Hrvatske.

Svečano otvorenje izložbe održat će se u subotu u 9.45 sati na poligonu Kinološkog društva Varaždin, jednom od najljepših u Europi dok će samo ocjenjivanje pasa početi u 10 sati. U subotu s početkom u 12 sati počinju i specijalne izložbe pinčera i šnaucera.

Oba dana u 15 sati počinje izbor najljepšeg psa izložbe, a u nedjelju u 17 prisutne očekuje proglašenje najljepšeg psa ovogodišnje izložbe CACIB VARAŽDIN 2016.

Ove godine pripremili smo i prigodni program pokaznih vježba sa psima koji uključuje agility u kojem psi svladavaju zadane prepreke, te športsko radnu kinologiju gdje ćemo prikazati poslušnost psa, te napad i obranu uz pomoć markiranta. Program je predviđen oko 13.30 u subotu i nedjelju.

Dnevna cijena ulaznice oba dana izložbe bit će 15 kuna, dok će djeca imati besplatan ulaz.

Sve posjetitelje očekuje i vrlo bogata ugostiteljska ponuda te mnogo izlagača sa proizvodima za najboljegčovjekovog prijatelja – psa.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije