Podrška kurikularnoj reformi iz Hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika

Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika (HUPE), čiji su članovi mnogobrojni profesori iz Međimurske županije, a dvije su i članice Upravnog odbora HUPE-a, ovim putem želi izraziti svoju podršku Borisu Jokiću i svim članovima radnih skupina Cjelovite kurikularne reforme, javila se priopćenjem Lidija Branilović ispred Hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika.

U priopćenju stoji:

‘Želimo im se zahvaliti za njihov rad koji je rezultat želje za stvarnim promjenama i kvalitetnim obrazovanjem koje je temelj svake države.

Posebice podržavamo radnu skupinu za engleski jezik koja je izabrana putem otvorenih i transparentnih poziva te okupila i odabrala neke od najstručnijih i najpredanijih kolega i kolegica. U radu na dokumentima sudjelovali su i neki od članova i članica našeg HUPE-a koji su svojim kontinuiranim radom i stručnošću dokazali da su zasluženo odabrani za rad na ovako važnim dokumentima koji će osigurati kvalitetnije obrazovanje. Zbog toga smatramo da oni posebno zaslužuju našu podršku i povjerenje.

Također smatramo da je kvalitetno obrazovanje temelj svakog društva te da predstavlja zajednički interes svih građana. Boris Jokić i članovi radnih skupina željeli su kreirati obrazovni sustav koji će pomoći prosvjetnim radnicima u njihovim zadacima i rezultirati društvom znanja. Stoga im se želimo zahvaliti i izraziti bezuvjetnu podršku u njihovom radu.’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije