Urnebesni party 11. lipnja u Maratonu – Superbad: Beach Bash

Nakon kraće pauze i mega uspješnog Superbad: Spring Breaka u Bjelovaru (više od 1.000 posjetitelja), Superbad se 11. lipnja vraća u Međimurje (DC Maraton, Donji Kraljevec) i priprema vam najurnebesniji uvod u ljeto 2016!

Zbog velikog interesa, program se ovog puta država u novom, većem prostoru te vam donosi spoj najkvalitetnijih dosadašnjih animacijskih sadržaja, kao i neka nova SUPER iznenađenja, koja će vam otkriti na putu prema 1.000 posjetitelja!

Kako bi vas pripremili za nadolazeće danonoćno ljetno partijanje, na Superbad: Beach Bash-u vas očekuju resident DJ-evi najpoznatije hrvatske plaže, Zrće, te njihovi gosti a kako bi atmosfera bila upotpunjena, uz spektakularan doživljaj confetta, CO2 show, baloon drop, posebno dizajniran light show, očekuje vas i spektakularan LED Robot sa Zrća, do sada u ovim krajevima neviđen iznenađenje za koje smo uvjereni da će Vas ostaviti bez daha!

Za selekciju glazbe zaduženi su:

Mario Amarillo (Aquarius Club @ Zrće Beach)
Z’Spin (Aquarius Club @ Zrće Beach)
Alan & Luksi (Radio 1)
Led Rrobot + brojna druga iznenađenja

Kako biste svi mogli prisustvovati ovom senzacionalnom događaju, svim posjetiteljima organiziran je također i besplatan organizirani prijevoz, a više informacija možete saznati na 091 116 3497. Svoj stol možete rezervirati na 040 655-512.

VIP: Inbox Superbad Nightlife
DRESS CODE: Beach Party
Pridruži se Facebook stranici: http://www.facebook.com/superbadnightlife
Više informacija: www.superbadnightlife.com
Kontakt: info@superbadnightlife.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije