NAJMATURANTSKI RAZREDI Proglasili smo i najmaturantske razrede u Šampionu!

Glasovanje koje je trajalo od petka 13. svibnja do 23.59 sati u utorak 17. svibnja završilo je izborom najmaturantskih razreda Međimurske i Varaždinske županije.

Međimurski maturanti

U izboru najmaturantskog razreda Međimurske županije koje je provodilo eMedjimurje.hr prikupljeno je 12.685 glasova, a poredak prve tri maturantske škole koje su privukle najveći broj glasača donosimo u nastavku.

1. mjesto 4.D Srednja škola Čakovec – 1871 glasa

2. mjesto 4.E Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec – 1331 glasa

3. mjesto 4.A Srednja škola Čakovec -953 glasa

Varaždinski maturanti

Za varaždinske maturante glasovanje je organizirao medij Varazdinski.hr. Ukupno smo prikupili 8.452 glasa u glasovanju za najmaturantski razred iz Varaždinske županije, a poredak je do posljednjek trenutka bio neizvjestan. Evo i rezultata prve trojke:

1. mjesto Tehničari opće njege – Medicinska škola Varaždin – 1416 glasova


2. mjesto 4.GIM Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola – Prirodoslovna gimnazija – 1348 glasa


3. mjesto 4.D – Prehrambeni tehničari – Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola – 956 glasova

Nagrade

I međimurski i varaždinski najmaturantski razred dobiva za prvu nagradu adrenalinski izlet u Accredo centar u Zasadbreg!

Adrenalinski izlet uključuje različite adrenalinske sadržaje kao što su zip line, streličarstvo, stijena za penjanje i još mnogo iznenađenje, a u ponudi imaju i vožnju quadovima, paintball… Sve vas to očekuju u Accredo centru u Zasadbregu.

Pored toga, Caffe bar Millenium najrazredima poklanja ulaznice za koncert Učiteljica u Disko klubu Šampion te ulaznice za koncert po izboru u Disko klubu Šampion Domašinec.

Drugoplasirani razredi dobivaju bon za piće u vrijednosti 500 kuna i ulaznice za koncert po izboru za cijele razrede u Disko klubu Šampion. Trećeplasirani razredi dobivaju bon za piće u vrijednosti 300 kuna i ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred u Disko klubu Šampion. Ulaznice za koncert po izboru treba iskoristiti do kraja godine, a na istom koncertu se dobiva i bon za piće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije