Odaberite najmaturantskiji razred! Glasovanje traje još samo danas

Zahuktava se borba za najmaturantskiji razred Varaždinske i Međimurske županije! Danas će u Disko klubu Šampion u Domašincu biti proglašeni najbolji, no još je dalek put do 23 sata i 59 minuta kad će se znati apsolutni pobjednici!

Ako već niste dali svoj glas, fotonatječaj je u tijeku na Facebook stranicama Varazdinski.hr i eMedjimurje.hr, a traje do samog proglašenja pobjednika.

Trenutno u Varaždinskoj županiji vode Tehničari opće njege iz Medicinske škole Varaždin, broje 1210 glasova. U stopu ih prati 4. GIM Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola – Prirodoslovna gimnazija s 1169 glasova. Treće mjesto pripada Prehrambenim tehničarima Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole, a na njihovom kontu su 942 glasa.

U Međimurju uvjerljivo vodi 4. D Srednje škole u Čakovcu s čak 1783 glasa, dok je iza njih 4.E Gimnazije Josipa Slavenskog s 1279 glasova. Treće mjesto pripalo je 4. A Srednje škole u Čakovcu, broj glasova je 912.

Stoga još danas iskoristite priliku i pridonesite izboru najmaturantskijeg razreda u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji.

> Varaždinski maturanti

> Međimurski maturanti

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije