Prva kazališna predstava u CZK Mursko Središće

Na par dana je za Dane grada Mursko Središće otvoren ‘Centar za kulturu’, a ta prigoda iskorištena je za održavanje jedne kazališne predstave, a još uvijek neopremljena dvorana bila je puna gledatelja koji su se zaželjeli kazališne predstave.

>>> Mursko Središće nakon 12 godina otvorilo vrata Centra za kulturu

Jer, središćansku publiku na lijepa kazališna događanja naučila je negdašnja ‘Dramska skupina’ KUD-a ‘Mura’ Mursko Središće koja je najmanje dvaput godišnje napunila dvoranu ondašnjeg Kina ‘Rudar’.

Da središćanskim ljubiteljima kazališnih predstava događaj bude lijep pobrinula se ‘Kazališna družina’ Kulturno umjetničke udruge Nedelišće, koja je izvela komediju ‘Na pravoj adresi’ Marca Camolettia.

Režiju ove komedije potpisuje Dejan Buvač, koji je i glumac skupa sa Šteficom Oreški, Jasnom Hajdinjak, Nadicom Posavec, Miom Srnec, Ivanom Trojnarom, Ljudevitom Boščakom i Marijanom Topolnjakom.

Posjetitelji su tijekom izvedbe u više navrata zapljeskali glumcima, da bi na kraju pravim ovacijama glumce, redatelja i ekipu nagradili za izvrsnu predstavu i zahvalnost što su gostovali u dvorani koja ovog trenutka nije adekvatna za održavanje ovakvih priredbi. Nedelišćansce to nije smetalo, a obećali su kako će uvijek rado doći u Mursko Središće i kada dvorana bude u punom sjaju.

Ženskoj publici najviše se svidio Spartacus (Ivan Trojnar), dok je muški dio bio naklonjen Jeanine (Mia Srnec).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije