Jelena i Ivan Švenda će proslaviti zlatni pir uz humanu notu za pse!

Jelena i Ivan Švenda svoj zlatni pir odlučili su proslaviti na pomalo neuobičajen, ali svakako zlatni način. Naime umjesto uobičajenih poklona za slavljenike gospodin i gospođa Švenda pozivaju svoje goste da novac namijenjen kupnji poklona ubace u, za tu prigodu, na mjestu slavlja postavljenu donacijsku kutiju za pomoć Skloništu Prijatelji.

Proslava 50. godišnjice braka Jelene i Ivana održava se u subotu 14. svibnja.

Slavlje započinje u 17 sati svečanom misom u župnoj crkvi Sv. Juraj u Trnju, a nastavlja se u 19 sati u Kavani ‘Lovac’ u Prelogu gdje će biti postavljena donacijska kutija za Sklonište Prijatelji.

‘Izuzetno smo počašćeni ovom predivnom gestom obitelji Švenda koji su svoju 50. godišnjicu odlučili proslaviti na uistinu zlatan način pomažući najpotrebnijima. U svijetu je uobičajena praksa da se mladenci ili slavljenici odriču svojih poklona u korist udruga čiji rad podupiru pa se nadamo da će i gospodin i gospođa Švenda pružiti dobar primjer našim sugrađanima’ izjavila je voditeljica Skloništa Aleksandra Hampamer te dodaje kako se 50. godišnjica braka obitelji Švenda ove godine poklapa i sa proslavom 15 godina postojanja Skloništa.

Sklonište Prijatelji trenutno je najveće no kill sklonište u Hrvatskoj sa preko 400 pasa o kojima trenutno brine. Osim naravno financijske pomoći svi oni koji žele Skloništu mogu pomoći i donacijama starih novina, deka, ručnika, hrane i naravno volontiranjem u samom Skloništu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije