AIESEC-ov projekt Discover: Promocija Sjeverozapadne Hrvatske

Međunarodna, neprofitna organizacija mladih AIESEC putem volonterskih i stručnih praksi stvara jedinstvene liderske pozicije studentata u organiziranju projekata i vođenju timova.

Organizaciji je misija ispunjenje ljudskih potencijala, ostvarenje mira u svijetu čime bi se stvorila interkulturalna toleracija, volontiranje u stranim zemljama i približavanje kulturnim razlika.

U sklopu AIESEC-a, na razini Hrvatske, već se par godina provode projekti Discover i WITC koji se planiraju ovog ljeta organizirati i na području Sjeverozapadne Hrvatske.

Plan je dovesti nekolicinu stranih studenata koji bi se upoznali s našom kulturom, običajima i kulturnom baštinom. Projekt će se provoditi od 18. srpnja do 29. kolovoza 2016. godine u kojem će se promovirati Sjeverna Hrvatska za vrijeme poznatih manifestacija Porcijunkulova i Špancirfesta.

Nakon istraživanja Sjeverne Hrvatske studenti će imati mogućnost na manifestacijama pokazati svoju kulturu, običaje, tradiciju, jela i glazbu.

Projekt će se prvi puta provesti u Sjevernoj Hrvatskoj dok se u Zagrebu i Kvarneru provodi od prošle godine, a u Splitu se izvodi već četiri godine.

U sklopu projekta WITC strani student će građane svih uzrasta učiti stranim jezicima poput njemačkog, engleskog, španjolskog, francuskog i talijanskog. Projekt traje od 27. lipnja do 4. kolovoza a prijave su u tijeku.

Prijaviti se možete na Facebook stranici

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije