Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec osvojile zlato i dvije bronce

>> Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec osvojile zlato i dvije bronce

Na 20. Državnom prvenstvu u mažoret plesovima koje je održano od 22. do 24. travnja 2016. u Cavtatu, sudjelovale su mlađe juniorke i najmlađe Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec. Najmlađe su u kategoriji pon-poni osvojile zlatnu medalju, a u kategoriji tradicionalni mažoret ples broncu.

U sastavu su bile: Rea Sabol, Enesa Kučko, Martina Sokač, Iva Kočiš, Lea Horvatović, Lea Đurđa, Ena Goričanec, Karia Veronika Bajan, Nikolina Kramar, Jana Dorotea Veselin, Hana Tomašek, Laura Sokač, Monika Sokač, Eva Grabant, Melani Mihoci i Nika Komorski.


Mlađe juniorke su osvojile brončanu medalju u Paradnoj grupi. Broncu su osvojile: Lana Naranđa, Lea Kovač, Nika Šupljika, Laura Glavak, Doris Dominić, Nadja Vuk, Sara Jesenović, Melani Cirkvenčić, Nevia Kolenda, Rea Sabol, Viktorija Šantavec i Arijana Strniščak.

Treneri su Tihana Ledenko i Tihomir Bendelja, a pomoćne trenerice su Ana Jančec, Jana Kovač i Stefani Branilović. Mažoretkinje dalje nastavljaju s treninzima, a u mjesecu rujnu vršit će se upisi novih članica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije