Udruzi HVDIR-a Jug Čakovec dodijeljenja zahvalnica

>> Udruzi HVDIR-a Jug Čakovec dodijeljenja zahvalnica

U srijedu, 13. travnja 2016. godine u Varaždinu u zgradi HNK održana je 10. godišnjica rada udruge veterana 7 GB PUMA iz Varaždina. U ime predsjednice Republike Hrvatske bio je nazočan savjetnik Ante Deur. U ime ministra hrvatskih branitelja bila je nazočna pomoćnica Nevenka Benić, saborski zatupnici Rimac i Stričak.

Nakon pozdravnog govora predsjednika udruge Roberta Puje koji je sve nazočne podsjetio na ratni put slavne 7 GB PUMA i rada udruge veterana PUMA u proteklih 10 godina njenog postojanja dodijeljene su plakete i zahvalnice za sve one koji su na bilo koji način doprinijeli u dosadašnjem radu udruge.

Među mnogima kojima je dodijeljena plaketa ili zahvalnica našla se i udruga iz Čakovca. HVIDR-i Jug Čakovec dodijeljena je zahvalnica za dosadašnju suradnju koju je udruga imala sa udrugom veterana PUMA i njenim predsjednikom. HVIDR-a Jug Čakovec od svog osnutka surađeuje sa udrugom veterana PUMA.

‘Nadamo se daljnoj suradnji sa udrugom veterana 7GB PUMA i ovim putem želimo im se zahvaliti na dodijeljenoj zahvalnici i poželjeti još više uspjeha u njihovom daljnjem radu.’, rekao je predsjednik Udruge HVIDR-a Jug Čakovec Pavo Jazvić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije